BILJETTER

Är du sugen på att se Nations League Live? Nedan tar vi en titt på hur du kan skaffa biljetter till Nations League-matcher!

Sveriges matcher

Med allra största sannolikhet så kommer de flesta av Sveriges matcher i Nations League att spelas på Friends Arena i Stockholm. Arenan har en maxkapacitet på hela 50 000 åskådare och eftersom det troligtvis inte kommer att bli några högriskmatcher så kan vi räkna med att i princip alla sektioner är öppna.

Biljettpriserna för svenska A-landslagsmatcher på Friends Arena kostar vanligtvis från 200 kr (100 för ungdom) på kortsidan, ända upp till 800 kr för de bästa platserna på långsidan. Biljetterna hittar du på Friends Arenas hemsida. Eventuellt, om intresset för matcherna är svalt, så kan det även hända att Tele2 Arena i Stockholm också kommer att stå som värd för några av Sveriges Nations League-möten.

För dig som bor längre söderut kan vi glädja med att det troligtvis även kommer att spelas Nations League-matcher både i Göteborg och Malmö. I Göteborg blir det troligtvis Nya Ullevi som får stå värd, trots att arenan inte är optimal för fotboll på grund av löparbanorna.
Om Sverige skulle spela Nations League-matcher i Malmö så är det Nya Malmö Stadion som gäller. Arenan har en maxkapacitet på omkring 21 000 åskådare och biljettpriserna för landslagsmöten ligger vanligtvis på mellan 200 kr upp till 700 kr.

Information om biljetter för Nations League-matcher som spelas på Nya Ullevi och Malmö Stadion hittar du på Svenska Fotbollsförbundets hemsida.

Biljetter till match

Biljetter till övriga länders matcher

Sugen på att ta dig ut i Europa och se de riktiga stormatcherna?
Det enklaste sättet att komma över biljetter till övriga länders matcher i Nations League är att gå in på landets officiella fotbollsförbunds hemsida. Även om möjligheten att få tag på biljetter till de allra största matcherna är liten, så är det definitivt värt ett försök. Främst eftersom trycket på biljetter till Nations League-matcher antagligen kommer vara mindre än på biljetter till EM- och VM-kvalmatcher.