OM OSS

Uefas nya storsatsning Nations League går av stapeln i september 2020 och kommer att erbjuda fantastisk fotbollsunderhållning med stormatcher från hela Europa. Tanken är att turneringen ska skapa fler tävlingsmatcher för landslag och ersätta meningslösa träningsmatcher, samtidigt som intresset för landslagsfotboll i Europa förhoppningsvis kommer att bli större.

Men hur fungerar egentligen Nations League? Vilka lag kommer att spela i turneringen? Vart spelas matcherna? Hur påverkar Nations League det vanliga EM-slutspelet?
Frågorna är många och en första anblick av Uefas egen presentation av turneringen, med seedning, grupper, divisioner, slutspel och Play-Off, kan göra vem som helst snurrig.

Målet med den här sajten är dels att ge information om hur Nations League fungerar, vilket inkluderar spelscheman, turneringsregler, lottning och seedning, men även att leverera nyheter om vad som händer omkring turneringen såsom biljettförsäljning till matcherna, skytteliga, Tv-tider och givetvis matchresultat.

Eftersom vi som står bakom sajten dessutom är spelgalningar, kommer vi även att presentera nyttig information för dig som vill spela på Nations League. Detta kommer bland annat att inkludera marknadens bästa Nations League odds, samt speltips på olika matcher i turneringen.